FITT IMAGE Vezetőkiválasztó, Tanácsadó és Oktatási Bt.

Gyakorlatias felkészítés - sikeres önmegvalósítás

 
Hiteles önismeret, profi szakmaiság, konvertálható készségek, személyre szabott felkészítés a tréneri munkára és az életsikerekhez.
 
 

   A FITT IMAGE az 199o-es évek közepén alakult kiképzési, tréningvezetési, üzleti tanácsadói és pszichológiai-pedagógiai könyvkiadási céllal.

    Alapítója Dr. Koncz István (CSc, PhD), akkor az MTA Pszichológiai Intézetének tudományos főmunkatársa és ügyvezető igazgatója. Kutatási területe elsősorban a kamaszok és pedagógusok személyisége volt. Együtt dolgozott Pataki Ferenc akadémikussal, P. Sós Máriával, Kozéki Bélával, Ranschburg Jenővel (aki aspiránsi témavezetője és közel 20 évig munkatársa is volt). Emellett több, mint húsz évig összefogója volt a tanári és az üzletemberi személyiségsikerre vonatkozó vizsgálatoknak tanszékvezetőként és intézet-igazgatóként.

         A FITT IMAGE sikerei között könyvelhetők el például a PHARE Pedagógus - továbbképzés tréningmódszereinek a kidolgozása, s e program keretében minegy 300 pedagógus kiképzése a 90-es évek végéig, illetve e képzések tananyagokkal való ellátása. (Említésre méltók pl.: a "Kommunikáció a szakképzésben", "A sikeres(ebb) Én", az „Oktatás - Piacgazdaság - Média" és "Az egyénre épülő  szervezet" tankönyvek.)

    A tudományos kiadványok közül nagyon népszerűek például a "Fejlődéslélektan", a "Sors és tehetség", a "Pedagógiai pszichológia a tanárképzésben", a "Videós önismeretfejlesztés" és a "Sikeres, mert hiteles" című kötetek és számos gyűjtemény. Szerzőik között találhatjuk Dr. Bábosik István, Dr. Buda Béla, Dr. Zrinszky László, Dr. Ranschburg Jenő, Dr. Czeizel Endre, F. J. Mönks, továbbá Dr. Nagy Andor, Dr. Poór Ferenc, Dr. Balázs Géza, Dr. Balogh László professzorokat, s az ELTE és a Debreceni Egyetem Pszichológiai Intézetének számos munkatársát is. Egyik legutóbbi nagy sikerű könyvük, a digitális módszertani  anyagokat is tartalmazó"Sikeres Ténerek Nagy kézikönyve".

     A FITT IMAGE munkatársai küldetésüknek tekintik a hazai kutatásokra épülő pszichológiai, pedagógiai módszerek legszélesebb körű átadását a gyerekekkel és fiatalokkal való foglalkozók és az üzletemberek számára. Számos stúdiumot vezetnek egyetemeken és főiskolákon is.

  Reméljük, hogy társszervezetekkel együtt tervezett, a közeljövőben meghírdetendő önismereti-, kommunikációs és konfliktuskezelő tréningjeink, tanácsadásaink kedveltek lesznek. Trénerképzéseinken - amelyeknek új típusát a 2014-ben kapott felnőttképzési engedély nyomán valamennyi humán szakma számára  hírdetjük meg, s amelynek korábbi indítását a jogtulajdonos betegsége sokáig akadályozta - reményeink szerint a pszichológusok, gyógypedagógusok, pszichopedagógusok, PhD-hallgatók mellett számos humán szakmában tevékenykedő szakember és egyetemi oktató is részt vesz. Az "Önismereti-személyiségfejlesztő tréneri munka alapjai" tartalmú képzésen az elmúlt két évben 26-an végeztek. Harmadik tanfolyamunk 2018.-ban indult. A Fitt Image üzleti tanácsadó munkája az elmúlt 10 évben országos kiterjedésű lett.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 3
Heti: 11
Havi: 172
Össz.: 34 053

Látogatottság növelés
Oldal: Bemutatkozás
FITT IMAGE Vezetőkiválasztó, Tanácsadó és Oktatási Bt. - © 2008 - 2019 - fittimage.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »