FITT IMAGE Vezetőkiválasztó, Tanácsadó és Oktatási Bt.

Gyakorlatias felkészítés - sikeres önmegvalósítás

 

Felnőttképzési tevékenységünk:

/Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-000919/2014/

 

Felnőttképzési tevékenység és képzési program engedélyezése:

A Nemzeti Munkaügyi Hivatal, mint állami szakképzési és felnőttképzési szerv 2014. november 20-án határozatot hozott arról, hogy a FITT IMAGE Vezetőkiválasztó, Tanácsadó és Oktatási Betéti Társaság részére, E-000919/2014 nyilvántartásba vételi számon felnőttképzési tevékenységet engedélyez. /Eddig ilyen tevékenységet a 2009-ben kapott regisztrációs szám alapján végezhetett a cég./

A Főhatóság egyúttal(E-000919/2014/D001 nyílvántartásba vételi számon)engedélyt adott az „Önismereti- személyiségfejlesztő tréneri munka alapjai”című trénerképzés végzésére.


1. Önismereti-személyiségfejlesztő trénerképzés

(Eng. szám: E-000919/2014/D001)

                            (Lásd aktuális felhívásunkat!)

2. Tervezett általános célú képzések partnereinkkel közösen

 • Kommunikációs (önhatás) tréning
 • Önismereti - személyiségfejlesztő tréning
 • Életképesség -  élet(újra)kezdő tréning

3.    Szolgáltatásaink:

 • Előzetes tudásszint felmérés 
 • Pályaorientációs-, pályakorrekciós tanácsadás
 • Képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás 
 • Elhelyezkedési tanácsadás 
 • Álláskeresési technikák megismerése

 

TRÉNERKÉPZÉS

A FITT IMAGE Bt. - a Professzorok az Európai Magyarországért Egyesület partnerségével, a PEME vezető trénerjei közreműködésével - államilag minősített és engedélyezett trénerképző tanfolyamot szervez intenzív formában.

Az "Önismereti- személyiségfejlesztő tréneri munka alapjai"

elnevezésű képzési program célja és módszerei:

Elméleti (önismereti, kommunikációs, konfliktuskezelési, személyiségismereti és -fejlesztési) ismeretek adása, készségek, képességek megalapozása és fejlesztése, készségek kialakítása az önismereti-, kommunikációs-, személyiségfejlesztő csoportok - szupervízióval történő - vezetéséhez. A képzés során kiemelten fejlődik a résztvevők önismereti, kapcsolatteremtő, ható és assszertív kommunikációs képessége, valamint a problémakezelési és problémamegoldási jártassága. A legnagyobbrészt (empírikus kutatásokra és gyakorlati tapasztalatokra építve kidolgozott) csoporttechnikákkal folyó gyakorlati képzés- fejlesztés keretében - a résztvevők elsajátíthatják azon ismereteket, megszerezhetik azokat a készségeket, képességeket, kompetenciákat, amelyekkel  felkészülhetnek a különböző személyiségek felmérésére és fejlesztésére, az önismereti-, kommunikációs-, problémamegoldó - konfliktuskezelő tréningek tervezésére és vezetésére.   

Kiknek ajánljuk e képzést?

Humán felsőfokú végzettségűeknek, végzős mesterszakos és PhD-hallgatóknak alapképzésként és továbbképzésre azoknak, akik tréningvezetői, vagy adekvát tantárgyi tanítási tapasztalatokkal rendelkeznek.

A trénerképzés tartalma 

A program moduljai:

 • Elméleti háttér, a felmérő és fejlesztő módszerek háttérismeretei.
 • Felmérő, kiigazító és fejlesztő struktúrált gyakorlatok (saját élményű tréning).
 • Felkészítés a tréning vezetésére, tréneri, tréningvezetési bemutató gyakorlatok
 • Tréningtervezési és -vezetési gyakorlatok (tréningtervezés, -előkészítés, -szervezés és –lebonyolítás). Szupervízió.
 • Próbavezetés. Gyakorlás, hospitálás és kettős csoportvezetés.
 • VIZSGATRÉNING

 A képzés tartalmának elsajátításához és a későbbeni tréningvezetéshez a Trénerképző Iskola saját fejlesztésű tréneri tankönyvet, segédanyagokat és felmérő-fejlesztő eszközöket teljeskörűen biztosít.

A képzés vezetői sokéves tréningvezetői és kiképzési tapasztalattal rendelkező, legnagyobb részt tudományos fokozatot is bíró szupervízorok, trénerek, kutatók, egyetemi  oktatók.

képzés időtartama: 120 óra (elmélet: 15 óra, gyakorlat: 105 óra), kizárólag saját élményű tréning: 90 óra (az előzetesen elsajátított ismeretek felmérése alapján adható kedvezmény: 30 óra). Az intenzív képzés 9 egész nap és 20 óra próbavezetés, hospitálás.

A képzés, a sikeres vizsgatréning és gyakorló vezetés nyomán a résztvevők képesek lesznek tréningcsoport tervezésére és vezetésére. A folyamatos későbbi szupervíziót a FITT IMAGE a partnereivel együtt biztosítja.

 A trénerképzés költsége:

A piaci ár negyede: 240.000 ft+ ÁFA/fő. Valamennyi /feltétel teljesülése és/ kedvezmény elérése eseténi tandíj 60.000 Ft.(+ a tananyag ára: 10.000) Ft. /Az intenzív szakaszban, bentlakásos képzés esetén a szállás és ellátás kedvezményes költségei: max. 50.000 Ft./

FIGYELEM!   Aktuális képzésünk!

Ezév nyarán, július 02-07., valamint szeptember 14-16. közöttre Szeghalomra, a Vállalkozói Hotelbe a fenti feltételekkel szervezünk (kétszakasos) intenzív trénerképzést.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

A nyári, intenzív képzés szakvizsgázók és PhD-hallgatók számára ultrakedvezményes tandíja: 30.000 Ft + a tananyag ára, közülük a szállást és teljeskörű ellátást kérők a teljes szolgáltatásért kedvezményesen 40.000 Ft-ot fizetnek!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

/A leggyorsabban jelentkező 10 fő közül – sorsolással - 1 fő visszanyeri a tandíját. A csoport minimum 20 fővel indul. Az elfogadott jelentkezés utáni előleg: a tandíj 30%-a./

  Jelentkezni május 31-ig lehet!!

A felvétel módja:

A jelentkezőket a visszaküldött jelentkezési és regisztrációs lap alapján hívjuk be. Az első napot tájékoztató - felmérő foglalkozással és elméleti bevezetővel kezdjük. A képzés legnagyobb része gyakorlati-fejlesztő tréningnap. /A 20/9188513 és a 30/4948456 telefonszámon és a fittego@ gmail.com címen is adunk információkat!/ 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 11
Heti: 97
Havi: 324
Össz.: 30 263

Látogatottság növelés
Oldal: képzések
FITT IMAGE Vezetőkiválasztó, Tanácsadó és Oktatási Bt. - © 2008 - 2018 - fittimage.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »